AQUABOXING

Oblikujemo svoje telo z aquaboxingom

  • Aqua-boxing je tonični šport, ki ga navdihujejo borilne veščine. To je oblika telesnega boja, ki se izvaja v vodi. Ta aktivnost je idealna za ljubitelje vodnih športov, pa tudi za vse tiste, ki želijo sprostiti in oblikovati svoje mišice. Prednosti tega športa so številne. Aquaboxing omogoča predvsem izpuščanje pare med mišičenjem brez nevarnosti za poškodbe vaših sklepov. Zanimivost tega športa je, da se izvaja v vodi, tako da se ne boste poškodovali. Pri tej vrsti aktivosti ni starostnih omejitev, omogoča pa vam obilico zabave. Za vadbo v bazenu je bistveno, da vas opremimo z rokavicami in gamašami. Prednosti Aquaboxinga so v tem, da izboljšuje kardiovaskularno sposobnost in vzdržljivost, tonira prsni koš, razteza mišice ...

Gamaše

Izdelane so iz ne-dražljive, mehke eva pene ter so univerzalne velikosti. So posebaj zasnovane za vodno aerobiko, rehabilitacijo v vodi ali celo hidroterapijo. Namenjene so oblikovanju spodnjih mišic telesa. Prodajajo se v parih.

Rokavice

Zaradi svoje prvotne zasnove je oprijem lažji. Pri eva peni je kontakt mehak in udoben. Namenjene so oblikovanju zgornjega dela telesa. Prodajajo se v parih ter v različnih barvah.