ZIDANI BAZENI S FOLIJO - LINER BAZENI

Liner bazeni (bazeni oblečeni s folijo) so najbolj priljubljeni bazeni trenutno na trgu. Ta tip bazena lahko oblikujete po vaših željah. Največ bazenov se gradi pravokotne oblike, prav tako pa je možna gradnja tudi drugih oblik. Poleg ostalih prednosti jih odlikuje predvsem dolgoletna vodotesnost- nudimo vam 10 let garancije na neprepustnost.

Osnova za postavitev ali gradnjo liner bazena je betonska podlaga (temeljna plošča). Za stene liner bazena se uporabljajo različni materiali in različne tehnike postavitve. Od gradbenih materialov se najpogosteje uporablja les, pločevina z oporniki in betonski, siporek, stiroporni ali opečni zidaki. V primeru uporabe sestavljive plastične konstrukcije se stene bazena lahko učvrstijo z betonom.

Neodvisno od izbranega gradbenega materiala se morajo stene bazena hidrolizirati s pomočjo naše folije, za katero jamčimo, da je primerna za klorirano vodo oz. za bazensko vodo. Le-ta mora biti ukrojena tako, da se natančno prilagaja obliki bazena in tvori neke vrste neprepustno vrečo, ki zagotavlja dobro tesnjenje bazena in je hkrati odporna proti poškodbam ostrih predmetov. Pod folijo se na stene bazena nalepi posebno proti bakterijam odporno blago (med seboj prepletena ali zalepljena naravna ali umetna vlakna), ki ščiti folijo. Krojenje, polaganje in varjenje PVC folije je zahtevno in natančno delo, za katero je naša ekipa primerno usposobljena in ima večina članov že večletne izkušnje.

Cene liner bazenov so različne in odvisne od uporabljenih materialov in želja, zato vam ponujamo osebni pristop - pri vašem projektu izgradnje bazena vam svetujemo in bazen kakovostno tudi naredimo. Zato nas pokličite na 031 284 382 ali pišite na info@forstar.si, da vas obiščemo. 

BARVNE FOLIJE

Naše bazenske folije se uporabljajo za domače plavalne bazene, v javnih bazenih, hotelskih bazenih,... ter za ribnike in za raznovrstne sanacije zbiralnikov deževnice, fontan, ipd. Folija je primerna tudi za hidroizolacijo strehe in kapnice.

Folije so idealne za uporabo kot obloge za fiksne instalacije v zaprtih prostorih in zunanjih bazenih. Folijo je možno namestiti v poljubni velikosti in oblikah. Folija je zgrajena iz najvišje kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in vzdržljivost le-te, ter je odporna na vremenske vplive in hladne temperature. Poleg tega ima material antimikrobno plast, zaradi česar je odporna proti glivam in bakterijam. Folija je nameščena na zaščitnem, ločenem sloju flisa, ki je nato varjeno skupaj, da se ustvari brezšivna površina, ki je 100% nepropustna.

Naše bazenske folije testirajo v skladu s smernicami nemške zvezne zdravstvene uprave (Bundesgesundheitsamt) ter tako izpolnjujejo vse kemijske in fizične zahteve.

Folije SBG so primerne tako za novo gradnjo kot za obnovo obstoječih bazenov.